Wczytuję dane...
Kontakt
Zapraszamy na kubek gorącej czekolady lub warsztaty czekoladowe do naszych czekoladziarni:
 
Manufaktura Czekolady Chocolate Story w Łodzi
ul.Piotrkowska 217 (wjazd od ul. Kościuszki)
90-451 Łódź
Pn-Czw 11-19
Pt-Nd 10-21
tel. 575 111 943
 
Manufaktura Czekolady Chocolate Story w Warszawie
ul.Marszałkowska 9/15
00-626 Warszawa
Pn-Nd: godziny 11-19
tel. 575 111 953
 
Manufaktura Czekolady Chocolate Story w Płocku
ul. Synagogalna 4/3
09-402 Płock
Pn-Nd: godziny 10-18
tel. 505 250 428
 
 
W razie pytań, wątpliwości lub ofert współpracy można się z nami skontaktować
za pomocą niżej wymienionych adresów email oraz numerów telefonów.

 

 

Tomek i Krzysiek
fot.: Piotr Waniorek

Tomasz Sienkiewicz
t.sienkiewicz@manufakturaczekolady.pl

Krzysztof Stypułkowski
k.stypulkowski@manufakturaczekolady.pl
tel. 516 858 848

Sklep Internetowy

Agnieszka Małkiewicz
sprzedaz@manufakturaczekolady.pl
tel. 534 957 720

Sklepy

Weronika Wojciechowska
w.wojciechowska@manufakturaczekolady.pl
tel. 533 363 240

 

Marketing, R&D

Marcin Parzyszek
m.parzyszek@manufakturaczekolady.pl
tel. 695 091 091

Czekoladziarnia w Warszawie

Wycieczki, warsztaty
warsztaty.warszawa@manufakturaczekolady.pl
tel. 575 111 953

Joanna Łostowska
j.lostowska@manufakturaczekolady.pl
tel. 531 006 756

Czekoladziarnia w Łodzi

Wycieczki, warsztaty
warsztaty.lodz@manufakturaczekolady.pl
tel. 575 111 943

Aleksandra Duliba         
a.duliba@manufakturaczekolady.pl

tel. 537 161 914

Czekoladziarnia w Płocku

Paulina Gołębiowska 
p.golebiowska@manufakturaczekolady.pl
tel. 505 250 428

Export

Karolina Końska
k.konska@manufakturaczekolady.pl
tel. +48 533 339 948

Prezenty dla firm / B2B

Karolina Żukowska
k.zukowska@manufakturaczekolady.pl
tel. 570 989 968

 

Małgorzata Ignatczyk
m.ignatczyk@manufakturaczekolady.pl
tel. 570 989 966

Dane firmy
Manufaktura Czekolady sp. z o.o.
ul. Ludowa 14
05-092 Łomianki
NIP: 118 208 68 28
REGON: 146306272







 

 

Napisz do nas
*pola obowiązkowe
NEWSLETTER
Odważyliśmy się zmienić nasze życie, aby stworzyć coś wyjątkowego.
Wyrabiamy prawdziwą czekoladę bezpośrednio z ziaren kakaowca.