Wczytuję dane...
Warsztaty Czekoladowe
Miłośnicy Czekolady!
Zapraszamy na warsztaty czekoladowe organizowane w Warszawie przy ul. Marszałkowskiej 9/15.

WARSZTATY

Warsztaty czekoladowe

Warsztaty w Manufakturze Czekolady

Zapraszamy na nasze autorskie warsztaty, na których każdy może wykonać swoją tabliczkę czekolady. 
Uczestnicy biorący udział w warsztatach samodzielnie przygotowują czekoladę, a następnie biorą udział w degustacji czekolady do picia, ziarna kakao oraz czekolad z różnych zakątków świata. 
W zależności od rodzaju warsztatów można wykonać tabliczkę czekolady lub czekoladowe pralinki.
Udział w warsztatach kończy się zapakowaniem przygotowanej czekolady w wybrane opakowanie oraz wręczeniem dyplomu Młodszego Czekoladnika. 

  1. Zapisy
  2. Informacje

Informacje o voucherach oraz zapisach na warsztaty:
Warszawa tel. 575 111 953

Jeśli chcesz umówić się na urodziny, wieczór panieński czy czekoladową randkę zadzwoń lub wyślij nam email. 

REZERWUJ WARSZTATY CZEKOLADOWE W WARSZAWIE:

Informacje:

W naszej ofercie znajdą Państwo:

DZIECI

Minimalna grupa to 10os.
Cena - 50zł/os.

DOROŚLI

Warsztaty prowadzone w języku angielskim – dodatkowo 160 zł.

WAŻNE INFORMACJE:

  • Wszystkie warsztaty realizujemy tylko po wcześniejszej rezerwacji.

Wszystkie dostępne terminy oraz godziny warsztatów dostępne są w formularzu rezerwacyjnym.

  • W celu realizacji voucherów należy dokonać rezerwacji poprzez nasz formularz i okazać voucher przed warsztatami.

  • Na warsztaty należy przybyć punktualnie – osoby spóźnione nie zostaną wpuszczone na warsztaty.

  • Urodziny, wieczory panieńskie, imprezy firmowe – W celu wyboru terminu i przedstawienia oferty prosimy o indywidualny kontakt drogą mailową.

Rezerwacje:

  • Rezerwacji należy dokonać poprzez formularz rezerwacyjny.

  • W przypadku pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt:

Warszawa

tel. 575 111 953

Adres e-mail: warsztaty.warszawa@manufakturaczekolady.pl

NEWSLETTER
Odważyliśmy się zmienić nasze życie, aby stworzyć coś wyjątkowego.
Wyrabiamy prawdziwą czekoladę bezpośrednio z ziaren kakaowca.  

Dowiedz się więcej