Czekolada Manu z liofilizowaną maliną
Czekolady Rzemieślnicze MANU tworzymy z pasją w Manufakturze Czekolady od ziarna do tabliczki.
Delikatna, mleczna czekolada rzemieślnicza posypana liofilizowaną maliną to mariaż doskonały.
Smakuje zawsze i wszystkim. Trudno poprzestać na jednej kosteczce.
MANU to prawdziwe czekolady, które powstają z wyselekcjonowanych ziaren kakaowca, nierafinowanego cukru trzcinowego oraz starannie dobranych, naturalnych dodatków.
Sprawdzone receptury i rzemieślnicze metody powodują, że z konszowanego w małych partiach ziarna wydobywamy to co najcenniejsze. Nieśpieszne, trwające minimum 48 godzin procesy.
Składniki: nierafinowany cukier trzcinowy, prażone ziarno kakao, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, liofilizowana malina 3%, emulgator (lecytyna słonecznikowa), laska wanilii.
Masa kakaowa min. 44%.
Może zawierać orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna: | 2325 kJ / 553 kcal |
Tłuszcz: | 33 g |
w tym kwasy nasycone: | 20 g |
Węglowodany: | 53 g |
w tym cukry: | 45 g |
Błonnik: | 2,4 g |
Białko: | 10 g |
Sól: | 0,24 g |
Masa netto: 60 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.